Kurtlar Vadisi'ni hevesle bekleyen seyirciye sağlam ters köşe! Meğer dizinin yeni sezon çekimleri...

Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi için 2023 yılının Ocak ayını işaret etmişti. Ünlü oyuncu açıklamasında ''Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için.'' sözlerini sarf etmişti. Yapılan bu açıklama izleyicileri heyecanlandırırken gözler Pana Film'den yapılacak açıklamaya çevrilmişti. Diziyi yıllardır heyecanla bekleyen izleyiciler bir açıklama gelmemesi üzerine şok yaşadı.

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlaması dizinin hayranlarının en büyük isteklerinden birisi oluyor. Dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda müjdeli haberi vermiş ve "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." demişti. Bu gelişmenin sonrasında izleyicilerin heyecanlı bekleyişi başladı. Ancak henüz bir açıklama yapılmaması izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı.

2023 OCAK İŞARET EDİLMİŞTİ

Kasım ayında bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi için 2023 yılının Ocak ayını işaret etmişti.

"OCAK AYINI GÖRÜRÜZ BAŞLAMAK İÇİN"

Ünlü oyuncu açıklamasında "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." sözlerini sarf etmişti.

AÇIKLAMA BEKLENİYORDU

Yapılan bu açıklama izleyicileri heyecanlandırırken gözler Pana Film'den yapılacak açıklamaya çevrilmişti.

RESMEN HAYAL KIRIKLIĞI...

Diziyi yıllardır heyecanla bekleyen izleyiciler henüz Pana Film'den bir açıklama gelmemesi üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin dijital platformlardan birisinde yayınlanacağı da iddia ediliyor.

Kurtlar Vadisi'ndeki ilk Elif Eylül meğer o olacakmış! Vazgeçtiği için bin pişman oldu