Kurtlar Vadisi'nde sır gibi saklanan gerçek ayyuka çıktı! Meğer asıl Polat Alemdar o isim olacakmış...

13 yıl boyunca yayınlanan Kurtlar Vadisi ile bilinmeyen başrol gerçeği ortaya çıktı. Dizinin yapım şirketinin Necati Şaşmaz'dan önce Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakteriyle tanıdığımız Cenk Torun'a teklif edildiği ortaya çıktı. Cenk Torun askere gitmeden bir süre önce diziden teklif aldığını ancak teklifi reddettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu bu teklifi reddetmesini ''Hayatımın hatası, en büyük pişmanlığım'' olarak açıkladı.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat rolünün ilk hangi oyuncuya teklif edildiği ortaya çıktı. Yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakteriyle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Meğer daha dizi cast aşamasındayken Polat Alemdar rolünün Cenk Torun'a teklif edildiği ve ünlü oyuncunun bu teklifi reddettiği öğrenildi. Torun teklifi reddetmesini hayatının en büyük pişmanlığı olarak ifade etti.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Kurtlar Vadisi ile bilinmeyen başrol gerçeği ortaya çıktı. Dizinin yapım şirketinin Necati Şaşmaz'dan önce Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakteriyle tanıdığımız Cenk Torun'a teklif edildiği öğrenildi.

TEKLİFİ REDDETMİŞ

Cenk Torun askere gitmeden bir süre önce diziden teklif aldığını ancak teklifi reddettiğini açıkladı.

3 başrolünden birisini efsane rolle geri getiriyorlar! Kurtlar Vadisi özleyenlere sevindiren haber geldi!

"HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASI"

Ünlü oyuncu bu teklifi reddetmesini "Hayatımın hatası, en büyük pişmanlığım" olarak tarif etti.

"EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM..."

Cenk Torun o süreci şu sözlerle anlattı:

"Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu.

Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. Benden mafya adamı nasıl olur diye endişelendim açıkçası."