Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalı'nın ablasıydı... Şıvga Gerez yıllar sonra ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Cerrahpaşalı'nın ablası rolü ile bilinen Şıvga Gerez yıllar sonra ortaya çıktı. Bir dönem oryantal dans sanatçılığı da yapan Şıvga Gerez, Kurtlar Vadisi dönemini anlattı.

Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı'nın ablasını oynayan Şıvga Gerez yıllar sonra ortaya çıktı. Kariyerine oryantal dans sanatçısı olarak başlayan Şıvga Gerez, Kurtlar Vadisi dizisindeki Cerrahpaşalı'nın ablası rolü ile tanınmıştı.

Habertürk'e röportaj veren Şıvga Gerez, son hali ile görüntülendi. Ünlü isim oyunculuğa nasıl adım attığını şu sözler ile anlattı:

"Oyunculuk aileden geldi aslında. Annem eski bir sinema sanatçısı olan Üftade Kimi. Annemin sayesinde önemli kişilikler ve oyuncuları tanıma fırsatım oldu. Atıf Yılmaz'ın yönettiği ve Hüseyin Peyda'nın rol aldığı 'Mezarımı Taştan Oyun' filmiyle oyunculuk hayatına başlamış. Onun üzerimde etkisi oldu. 2001'de 'Dansöz' filmiyle oyunculuğa başladım. Ardından pek çok dizide rol aldım. Ağabeyimin dostu Osman Sınav ile tanışmamla 'Kurtlar Vadisi'ne dahil oldum."

"Canlandırdığım karakterin adı yoktu, 'Cerrahpaşalı'ların Ablası' olarak tanındım. Sert ve inatçı bir kadın rolündeydim. Sanıyorum, annemin oyuncu olmasından kaynaklı olarak oyunculukta hiç zorlanmadım."

İşte Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalı'nın ablası Şıvga Gerez'in son hali