3 başrolünden birisini efsane rolle geri getiriyorlar! Kurtlar Vadisi özleyenlere sevindiren haber geldi!

Kurtlar Vadisi dizisinin başrollerinden birisinin yeni adresi belli oldu. Dizide Abdülhey karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmayı başaran Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etmesinin ardından kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu. Gelen son bilgilere göre ünlü oyuncu TRT için hazırlanan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus isimli diziyle ekranlara geri dönecek. Çoban dizide önemli bir role hayat verecek.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Abdülhey Çoban rolüyle hafızalara kazınan Kenan Çoban'ın yeni adresi belli oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterini canlandıran ünlü oyuncu bu kez 1911 yılında Osmanlı'ya bağlı Trablus bölgesinde geçen ve gerçek bir hikayeden esinlenen projeyle izleyici karşısına çıkacak. TRT'de yayınlanacak dizinin adı ise Teşkilat-ı Mahsusa Trablus olacak.

YENİ PROJESİNİ DUYURDULAR

Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılmasının hemen ardından kendisine gelen teklifleri değerlendirdi ve kararını verdi.

ÖNEMLİ BİR KARAKTERİ CANLANDIRACAK

Ünlü oyuncu TRT için hazırlanan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus isimli diziyle ekranlara geri dönecek. Çoban dizide önemli bir role hayat verecek.

Acun Ilıcalı'nın yeni dizisi uğuruyla geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızıyla anlaştıklarını duyurdular!

"KALAN ÇEKİMLERİ İSTANBUL'DA TAMAMLAYACAĞIZ"

Proje hakkında bilgi veren Kenan Çoban, "Yaklaşık bir ay daha Eskişehir'deyiz ve daha sonrasında ise kalan çekimleri İstanbul'da tamamlayacağız." dedi.

KENAN ÇOBAN KİMDİR?

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. 2003 yılından 2014 yılına kadar Kurtlar Vadisi serisinde Abdülhey Çoban karakterini canlandırdı. Dizide rol almadan önce sette çalışanlardan biri olarak dizide ilk olarak Ali Candan'ın mevlidinde gözükmüş ve limonata dağıtmıştı.

2014 yılında 6 bölüm süren Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynadı. 2015-2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterini canlandırdı.