Kurtlar Vadisi oyuncularının büyük değişimi

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Fenomen dizisinin oyuncularının şimdiki halleri de hayranları tarafından merak ediliyor. Gelin hep birlikte Kurtlar Vadisi oyuncularına bir de şimdi bakalım...

Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun gibi isimlerin rol aldığı Kurtlar Vadisi, Türk dizi tarihine adını yazdıran yapımlardan oldu. Dizi senaryosu ile dikkat çekip uzun yıllar ekranlarda yerini alırken final yapmasının ardından oyuncularının şimdiki halleri merak konusu oldu.

İşte Kurtlar Vadisi oyuncularının şimdiki halleri;

1- KENAN ÇOBAN (ABDÜLHEY ÇOBAN)

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975 yılında Palu, Elazığ'da dünyaya geldi. 2003 yılından 2014 yılına kadar Kurtlar Vadisi serisinde Abdülhey Çoban karakterini canlandırdı. Dizide rol almadan önce sette çalışanlardan biri olarak dizide ilk olarak Ali Candan'ın mevlidinde gözükmüş ve limonata dağıtmıştı. 2014 yılında 6 bölüm süren Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynadı. 2015–2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterini canlandırdı.

2- EMİN OLCAY (ÖMER BABA)

Emin Olcay, 1946 yılında doğmuştur. Almanya'da iç mimari ve tiyatro dekorasyonu eğitimi aldı. 18 yaşında iken 1964 yılında Devlet Tiyatroları çocuk tiyatrosu bölümünde 'Peter Pan' isimli müzikalle "Peter Pan" rolünü oynayarak tiyatroya başladı. 2001 yılında 'Petar Pan'ı sahneye koyarak emekli oldu.

3- ERHAN UFAK (GÜLLÜ ERHAN)

1978 doğumlu Erhan Ufak oynamış olduğu Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan ile ekran severleri kendisine hayran bırakmıştır. Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi'nden mezun olmuştur.

Oyunculuğun yanı sıra iş hayatını da sürdüren Erhan Ufak kendi ismini vermiş olduğu Gayrimenkul Danışmanlığı şirketinin sahibidir.

4- ATİLLA OLGAÇ (KILIÇ)

Kurtlar Vadisi dizisindeki Kılıç rolü ile tanınır. Atilla Olgaç, 28 Temmuz 1944 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Adanalıdır. Babası Kahraman Olgaç Türkiye Satranç Federasyonu Onursal Başkanlığı yapmıştır.

5- BÜŞRA AYAYDIN (SELVİ ÇAKIR)

Tam adı Fatma Büşra Ayaydın olan genç oyuncu 27 Ekim 1994 yılında dünyaya geldi. 27 yaşındaki oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın kızı olan Selvi Çakır karakteri ile genç yaşta dizilerle tanıştı. Büşra Ayaydın genç yaşına rağmen birçok başarılı projede rol aldı.