Kurtlar Vadisi konsey oyuncuları hakkında bilmediğiniz 2 önemli detay

Kurtlar Vadisi dizisi özellikle ilk 97 bölümüyle Türk televizyon tarihine damga vurmuş bir yapım olarak tarihe geçti. Diziye en çok, oyuncu kadrosu damga vurdu. Özellikle kurtlar konyesinin güçlü isimleri dikkat çekici olmuştu. Bu kadroda yer alan isimlerle ilgili bilmediğiniz 3 detaya, haberimizde yer verdik.

Osman Sınav'ın unutulmaz işlerinden olan Kurtlar Vadisi, ilk kez 2002 yılında ekran macerasına başlamış ve özellikle ilk 97 bölümüyle bir efsane olmuştu. Günümüzde dahi ilk 97 olarak ayrıca anılan projede daha çok kurtlar konyesi olarak anılan ekip dikkati çekmişti. Zafer Ergin, Attila Olgaç, İstemi Betil, Baykal Saran, Tarık Ünlüoğlu, Haldun Boysan gibi isimlerin oluşturduğu konseyle ilgili, pek çok kişinin bilmediği 2 önemli detay bulunuyor:

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Attila Olgaç hakkında bilinmesi gereken 6 bilgi

1 - KADRONUN OLUŞMASINDA SELÇUK YÖNTEM ETKİLİ OLDU

Dizide Aslan Bey'i canlandıran ve kendisi de Ankaralı bir Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Yöntem, başta sınıf arkadaşı ve vefatına kadar ki en yakın dostu olan Tarık Ünlüoğlu olmak üzere Devlet Tiyatroları'nda sayısız anıya sahip olduğu bu isimlerin projeye dahil edilmesine vesile oldu.

Yöntem, Osman Sınav'a oyunculuğun bu hikayede çok önemli olduğunu, oyunculuğun çok ağdalı, vurgulu ve güzel olmasını gerektiğini belirtti. Sınav da onu dinledi ve kadroyu Devlet Tiyatroları'nın usta isimlerinden kurdu.

2 - HEPSİ BİRBİRLERİNİ YILLARDIR ÇOK YAKINDAN TANIYORLAR

Kurtlar Konseyi'nde yer alan her bir isim birbirlerinin yıllardır tanıyordu. Aynı konservatuvar sıralarını paylaşıp dirsek çürütmüş, aynı sahnelerde prova alıp kulislerinde çay içmiş, aynı oyunlarda seyirciye selam vermişlerdi. Sadece meslekte değil sosyal hayatlarında da birbirleriyle görüşüp anılar biriktiren, birbirlerinin bir bakışından nasıl bir oyun çıkaracağını anlar samimiyete ulaşmış arkadaş, ağabey-kardeş olmuşlardı. Bu durum iyi bir uyum ve performans çıkartmaları konusunda avantaj sağlamıştı.