Kumru karakteriyle Kırmızı Oda'ya damga vuran Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla göz doldurdu

Kırmızı Oda ile ekranlarda fırtınalar estiren Aslıhan Gürbüz'ün Kumru karakterinin diziye vedası gündeme damga vurdu. Güzel oyuncu dizideki rolünün bitmesiyle imajını tazeledi. Aslıhan Gürbüz'ün sosyal medyadan paylaştığı son hali büyük beğeni topladı.

TV8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda'nın sevilen karakterlerinden Kumru'ya hayat veren Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla dikkat çekti. Kumru karakteri ile ekranlara dönen ve hayran kitlesini genişleten güzel oyuncu, yeni saçlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Aslıhan Gürbüz'ün son hali hayranlarından büyük ilgi gördü.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin Kumru'su olarak televizyonda fırtınalar estiren Aslıhan Gürbüz, başarılı performansı ve güzelliğiyle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri. Instagram hesabından 651 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile çok konuşulmuştu. Kırmızı Oda'nın Kumru'su olarak hayran kitlesini ikiye katlayan oyuncu, fenomen dizi ile tekrar gündeme geldi. Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı dizide rolü biten ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile veda ve teşekkürlerini dile getirmişti.

Kırmızı Oda'nın son bölümüne Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru karakterinin vedası damga vurdu. Cuma akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Kırmızı Oda'nın son bölümünde Kumru eşi Fahri'nin hayatına nasıl girdiğini, kızı ve kendisi için yaptığı iyilikleri Doktor Hanım'a anlatıyor. Fahri'nin söylediği sözler ise Kumru'yu çok şaşırtıyor.

Öte yandan 38 yaşındaki ünlü isim, Kırmızı Oda dizisine vedası ile imaj tazeledi. Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından "Saçımdan öpesim var" yazarak saçındaki küçük dokunuşu hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncunun son hali beğeni topladı.

Cem Adrian'ın acı günü! Ünlü müzisyen babasını kaybetti

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin aşk dolu paylaşımları hayranlarını mest etti