Kumardan 50 milyon dolar kaybeden Serdar Ortaç kripto paraya yatırım yaptı mı? İlk kez açıkladı

Bir dönem kumara olan düşkünlüğü bilinen ve 50 milyon dolar kaybettiğini açıklayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve meslektaşı sevgilisi Seçil Gür, Levent'te stüdyo çıkışı objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet eden ünlü çiftten Serdar Ortaç, kripto paraya yatırım yapıp yapmadığı yönünde sorulan soruya da yanıt verdi.

Önceki gün Levent'te sevgilisi Seçil Gür ile bir stüdyodan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç, 'Best of Serdar Ortaç' albümünün hazırlıklarına devam ettiğini söyledi. Ortaç, 'Ozan Çolakoğlu 22 şarkı seçti. Okuyacak sanatçıları da o belirliyor. Albümde İrem Derici, Seçil Gür ve Gülşen de olacak' ifadelerini kullandı.

Kumarda 50 milyon dolar kaybettiğini açıklaması ile uzunca bir süre konuşulan Serdar Ortaç, kendisine yöneltilen 'Kripto para borsası yüzünden sıkıntı yaşayan bazı ünlüler var. Siz kripto para borsasında oynuyor musunuz?' sorusuna sevgilisi Seçil Gür 'Hayır, oynamıyor' yanıtını verdi.

KUMARA TÖVBE ETTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Serdar Ortaç, verdiği bir röportajda 'Bak şimdi param yok oynamak istemiyorum. Ama korkuyorum ilerde tekrar param birikirse yine oynar mıyım? O yüzden buna direkt "tövbe ettim bir daha oynamayacağım" diyemem. Yarın bir konser sonrası yine bir yere gidilir, o iradem var mı ona emin değilim! Oynamasam süper güzel olur, hayatım değişir! Ama mal da mülk de gözüm yok, bazısı hırslıdır 3 ev daha alırım der, kumardaki hırsımı hayatıma kullansam daha iyi olurdu!' demişti.