Kubilay Aka'nın oyunculuktan önceki mesleği şaşırttı

Son olarak ''Çukur'' dizisinde hayat verdiği ''Celasun'' karakteriyle adından söz ettirmiş olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Keşfedilme hikayesinden bahseden yakışıklı oyuncu Aka, ''Bodrum'da havalimanında yer görevlisiydim. Aslında masa başı bir iş yapamayacağımı biliyordum. Bir anda teklif geldi. aktım kaybedecek bir şeyim yok. Denemek istedim.'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteri ile hafızalarda yer edinen Kubilay Aka, Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Kubilay Aka, keşfedilme hikayesinden bahsetti.

'Havalimanında çalışırken bir anda keşfedildin ve hayatın değişti. Seninki nasıl bir hikâyeydi?' sorusuna yanıt veren yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, şunları söyledi:

'BODRUM'DA HAVALİMANINDA YER GÖREVLİSİYDİM'

'Beklenmedik. Havalimanı yönetimi okudum. Bodrum'da havalimanında yer görevlisiydim. Aslında masa başı bir iş yapamayacağımı biliyordum. Hayalim oyunculuktu ama 'Üniversiteyi bitireyim, denerim' diye düşünüyordum. Bir anda teklif geldi.

'KARASIZ KALDIM'

Hiç beklemediğim için kararsız kaldım. Evde bir-iki gün oturup 'Denesem mi, denemesem mi' diye düşündüm. Baktım kaybedecek bir şeyim yok. Denemek istedim.'