Kubilay Aka Mert Yazıcıoğlu'na Mert Ramazan Demir'i şikayet etti! Kavga sonrası sevgilisi Afra Saraçoğlu'na ne söyledi?

Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir'in geçtiğimiz akşam katıldıkları bir davette kavga ettikleri haberleri ile gündeme gelmişlerdi. İddiaya göre Kubilay Aka, yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisi Afra Saraçoğlu ile samimi bir şekilde gördüğü Mert Ramazan Demir'e bağırmış ve kavga çıkmıştı. Yeni bir iddiaya göre Kubilay Aka, o akşam yaşananları Mert Yazıcıoğlu'na anlatıp Mert Ramazan Demir'i adeta şikayet etti. Ünlü oyuncu da bunun üzerine sevgilisi Afra Saraçoğlu'nu arayarak tepkisini gösterdi ve uyarıda bulundu.

Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir arasında gerçekleştiği iddia edilen olay hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. İddiaya göre Kubilay Aka kendisinin de bulunduğu eğlencede, Yalı Çapkını dizisinde partner olan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun samimiyetlerinden rahatsız oldu. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'e "Herkes hareketlerine dikkat edecek" diyerek bağırdı.

KUBİLAY AKA, MERT YAZICIOĞLU'NA MERT RAMAZAN DEMİR'İ ŞİKAYET ETTİ

TV100'ün haberine göre; Kubilay Aka yaşanan gerginlik sonrası mekandan çıktı ve Mert Yazıcıoğlu'nu aradı. Yaşananları anlatan Aka, Mert Ramazan Demir'in hareketlerinin rahatsızlık boyutunda olduğunu iddia etti.

Öğrendikleri sonrası sevgilisi ile iletişime geçen Yazıcıoğlu, "İnsanlar yanlış anlıyor" dedi ve sevgilisinden dışarıda daha dikkatli davranmasını rica etti. Ünlü oyuncu konuyu daha fazla büyütmeden kapattı.

SEVGİLİLER ARASINDA DİKKAT ÇEKEN YORUMLAŞMA

Öte yandan Mert Ramazan Demir'in son paylaşımı gündem oldu. Mert Yazıcıoğlu, Demir'in paylaşımına, "Fotoğraflardaki kadar yakışıklı değil" yorumunu yaptı. Bunun üzerine Afra Saraçoğlu, "Yo daha yakışıklı" dedi.