Kubilay Aka Mert Ramazan Demir hakkında sessizliğini bozdu! Afranur Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu yüzünden kavga mı ettiler?

Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir'in kavga ettikleri ve kavganın sebebinin Mert Ramazan Demir ile Afranur Saraçoğlu'nun samimiyetinin olması öne sürülmüştü. Kubilay Aka konu hakkında sessizliğini bozdu. İddiaya göre Aka, olayı Afranur Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na da anlatmıştı.

Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Ferit karakteri ile tanınan Mert Ramazan Demir, dizideki partneri Afranur Saraçoğlu ile sosyal hayatlarında da samimi bir arkadaşlık sürdürüyorlar. Daha önce başka bir dizide de beraber rol alan Mert Ramazan Demir ile Afranur Saraçoğlu, bu samimiyetleri sebebi ile Kubilay Aka'nın tepkisi ile karşılaşmışlardı. Kubilay Aka'nın katıldıkları bir davette samimi bir şekilde gördüğü Mert Ramazan Demir ile Afranur Saraçoğlu'na tepki gösterdiği söylenmişti. Yine iddiaya göre; Aka, yaşanan gerginlik sonrası Afranur Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nu aradı ve Mert Yazıcıoğlu'nu, Mert Ramazan Demir'in Afranur Saraçoğlu'na olan samimiyetine karşı uyardı.

Tüm bu iddialar sonrası Mert Ramazan Demir, TV100'den Onur Üçkarışoğlu ile Ulaş Aydın'a konuşmuş ve şunları söylemişti:

"Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze hiç gelinme bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben Göz göze bile gelmedim..."

"Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız... Saçma sapan bir yere gitti mevzu... Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok."

KUBİLAY AKA, MERT RAMAZAN DEMİR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

TV100'e konuşan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir ile yaşadıkları olay hakkında konuştu:

"Ya genel olarak -şahsi değil- hiçbir meslektaşım hakkında kameralar önünde konuşmayı doğru bulmadım. Bulmuyorum da... O yüzden bu konu hakkında çok da konuşulacak da bir şey yok zaten. Ufacık böyle mekan çıkışında olan bir şey. Çok teşekkür ederim."