Kubilay Aka ile el ele yakalanan Aslı Bekiroğlu'ndan eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum geldi

Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile el ele görüntülenen Aslı Bekiroğlu, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile yeni sevgilisi Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Aslı Bekiroğlu, ''Onlara mutluluklar diliyorum. Yalnızım ben.'' yorumunda bulundu.

Aslı Bekiroğlu, Maske Kimsin Sen yarışmasında tanıştığı Kubilay Aka ile samimi olarak görüntülenmişti. Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın el ele görüntülerinin ardında ilişkiyi noktaladıklarını açıkladı. Aslı Bekiroğlu, Kubilay Aka hakkında "Arkadaş grubumuzla programın veda yemeğine gitmiştik. Kubilay arkadaşım." dedi.

Çağrı Telkıvıran da "Aslı Bekiroğlu'yla ilişkinizin Kubilay Aka yüzünden bittiği haberleri doğru mu?" sorusuna "Hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık." yanıtını verdi.

Çağrı Telkıvıran, Bekiroğlu ile ayrılmasından kısa bir süre sonra gönlünü Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'a kaptırdı. İkili, Influencer Sercan Yaşar'ın doğum günü partisine el ele geldi.

Geçtiğimiz gün Bergen filminin galasına katılan Aslı Bekiroğlu, Kubilay Aka ve Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Orada el ele değildik, koluna girmiştim. Aşk haberleri asılsız" şeklinde konuştu.

Çağrı Telkıvıran'ı Biran Damla Yılmaz'la görünce mekanı terk ettiği iddialarına da yanıt veren Bekiroğlu, "Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Onlara mutluluklar diliyorum. Yalnızım ben" dedi.