Kubilay Aka hakkında çıkan haberler ile ilgili konuştu

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenlerinden bahseden Kubilay Aka, özel hayatı ile ilgili çıkan haberlerle ilgili konuştu. Aka, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.

Çukur dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, Vatanım Sensin, Aşk 101, Oğlum ve Cam Tavanlar gibi ses getiren yapımlarda da rol aldı. L'officiel Hommes dergisine özel açıklamalarda bulunan Kubilay Aka, hakkında bilinmeyenlerden bahsetti.

"Şu sıralar kendinden emin bir duruş ile ilerliyorsun. Sessiz ama bir o kadar da güçlü adımlarla. Neler hissettiğin bir dönemdesin?" sorusuna cevap veren Aka, "Kariyer olarak huzurlu ve hafif hissettiğim bir dönemdeyim. Ödevini yapmış öğrenci ferahlığında hissediyorum. Sessiz ve kendinden emin adımlarla ilerlemek sevdiğim bir motto. Son zamanlarda bunu önemsiyorum." cevabını verdi.

Aka, "Hakkında çıkan haberlere ve bu durumlarda neler yapıyorsun?" sorusuna da şu cevabı verdi:

"İşin aslını arkadaşlarım, ailem, dostlarım biliyor. Bu yüzden rahatsız olmuyorum. Zaten bu işi yapıyorsak biraz da buna maruz kalmak doğasında var. Bir de herkes gibi bizler de yaşıyoruz, hayattayız, duygularımız var. Başımıza bir şeyler geliyor. Seviyoruz, hastalanıyoruz, korkuyoruz, mutlu oluyoruz, üzülüyoruz."