Kuaförüm Sensin neden yok? Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de flaş bir ayrılık yaşandı. 7 Ağustos Cuma günü haftanın finaliyle izleyici karşısına çıkan Kuaförüm Sensin bu haftaki yayın akışında yer almıyor. Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmaya veda etti. Gözde Kansu'nun vedası hem jüri üyelerini hem de yarışmacıları üzdü. Peki, Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Show Tv'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin bu haftaki yayın akışında yer almıyor. Tüm yarışma takipçileri Kuaförüm Sensin bitti mi, neden yok? sorusunun yanıtını merak ediyorlar. Gözde Kansu, geçen hafta ekrana gelen hafta finali bölümüyle son defa izleyicilerin karşısına çıktığını açıkladı.  

Kuaförüm Sensin kim sunacak? Kuaförüm Sensin yeni sunucusu kim Gözde Kansu ayrıldı mı?

KUAFÖRÜM SENSİN BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

Kuaförüm Sensin haftanın finalinde alışılmışın dışında bir veda yaşandı. Gözde Kansu bu hafta son bölümle izleyicilerin karşısına çıktığını dile getirdi. Gözde Kansu’nun vedası hem jüri üyelerini hem de yarışmacıları ağlattı. Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu'nun yarışmadan ayrılmasının ardından, programın çekimlerine bir hafta ara verildi.

KUAFÖRÜM SENSİN FORMATI NEDİR?

Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor.