Kuaförüm Sensin Bilal kaç yaşında var nereli? Kuaförüm Sensin Bilal kimdir?

Kuaförüm Sensin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İddialı tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Kuaförüm Sensin Bilal hakkında araştırmalar güncel olarak gerçekleştiriliyor. Kuaförüm Sensin Bilal kimdir? Kuaförüm Sensin Bilal nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları da tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kuaförüm Sensin Bilal'in tam adı Bilal Ağın'dır. 31 yaşındadır. İşte tüm merak edilenler..

Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşan Kuaförüm Sensin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İddialı tavırları ile dikkat çeken Kuaförüm Sensin Bilal'e dair araştırmalar yapılıyor. Kuaförüm Sensin Bilal kimdir? Kuaförüm Sensin Bilal nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kuaförüm Sensin Bilal'in tam adı Bilal Ağın'dır. 31 yaşındadır. İşte tüm merak edilenler..  

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL KİMDİR?

Kuaförüm Sensin Bilal'in tam adı Bilal Ağın'dır. 31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır.

İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi.

KUAFÖRÜM SENSİN FORMATI NE?

Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak!