Kristen Stewart, Spencer filmi için Prenses Diana oldu... İlk kare yayınlandı

Alacakaranlık serisinde hayat verdiği Bella karakteri ile hafızalarda yer edinen Kristen Stewart'ın yeni filmi Spncer'dan ilk kare yayınlandı. Dünyaca ünlü oyuncu Kristen Stewart Prenses Diana'ya hayat vereceği Spencer filminden ilk görsel paylaşıldı.

Kraliyet Ailesi'nin en unutulmaz isimlerinden olan Lady Diana'nın hayatıo yeniden film olurken başrolünde Alacakaranlık serisinde hayat verdiği Bella karakteri ile tanınan Kristen Stewart yer alacak.

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu Spencer filminden ilk kare yayınlandı. Kristen Stewart'ın Lady Diana'ya dönüşümü beğeni topladı. Spencer filmi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Spencer filminde Kristen Stewart’a Timothy Spall, Sally Hawkins ve Sean Harris gibi eşlik edecek. Filmin, Prenses Diana'nın ölümünün 25. yılı olan 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

Görüşlerine yer verilen yönetmen Larrain, kendi neslinin anlatılan masalları dinleyerek ve anlamaya çalışarak büyüdüğünü ifade ederek, "O masallarda, prens prensesini buldu ve onu kraliçesi yaptı; bize hep böyle anlatılırdı. Peki, bir kraliçe, kraliçe olmaktan vazgeçerse ne olur? O masal alt üst olur. Filmin özünde de anlatmak istediğim tam olarak bu. Bu önemli karar nasıl ve neden verildi? Diana'nın milyonlarca insanın kalbine dokunan ve hayatının dönüm noktası olan kararı verdiği bu günlerin hikayesini yapmak istedim. Dünyanın dört bir yanına ulaşacak evrensel bir hikaye bu" değerlendirmesinde bulundu.