Koronavirüsten babasını kaybeden MasterChef jürisi Danilo Zanna yaşadıklarını ilk kez anlattı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında jüri olan Danilo Zanna, Exxen'de yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. Babasını koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıl kaybeden Danilo Zanna, yaşadıklarını anlattı. Babasının son anlarından bahseden ünlü şef duygusal anlar yaşadı.

Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu Exxen'de yayınlanan Katarsis programına konuk olan MasterChef Türkiye jüri üyesi Danilo Zanna, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babası Armando Zanna'yı geçtiğimiz yıl koronavirüsten kaybeden Danilo Zanna, yaşadığı zor günleri anlattı.

Babasının son günlerinden bahseden Zanna, duygusal anlar yaşadı. Babasının koronavirüse yakalanmasının ardından zor nefes aldığını söyleyen Zanna, 'Biliyorsunuz İtalya salgında Türkiye'den çok daha önce karantinaya girmeye başlamıştı. Oradaki vakalar çok ciddi şekilde etkiledi herkesi. Babamın zaten rahatsızlıkları vardı.

Salgından kaynaklı onları önceden korumaya aldığımızı düşünüyorduk ancak babam aniden ateşlenmeye başladı. İlk annem ateşlenmeye başlamış hatta. Testlerde annenim durumu pozitif çıkmıştı. Annem bunu atlattı, babam ise giderek daha da ağırlaştı. Doktorlar en son nefes alırken çok zorlandığını söyledi ve 'babanızı hastaneye götürmemiz gerekli' dediler. Babam ambulansla hastaneye kaldırıldı.' ifadelerini kullandı.