Koronavirüse yakalanmıştı... Haluk Levent o paylaşıma tepki gösterdi

Geçtiğimiz gün ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyuran Haluk Levent, sosyal medyada dolaşan ''Haluk Levent'ten kötü haber geldi'' başlıklı paylaşımlara tepki gösterdi. Kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımı kaldıran Haluk Levent, daha sonra yeni bir açıklamada bulundu.

Kurduğu yardım kuruluşu ile ihtiyaç sahiplerine destek çıkan ünlü şarkıcı Haluk Levent, ikinci kez koronavirüse yakalandığını "Foça konserinde bir yorgunluk hissettim. Bugün test yaptırdım. Sonuç; Covid pozitif. Geçen yıl yine bugünlerde Covid olmuştum. Bu kez biraz daha ağır geçiyor. Dikkat edelim..." sözleri ile duyurdu.

Koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından sosyal medyada hakkında çıkan haberlere isyan eden Levent, "Sevgili takipçilerim! Lütfen Facebook'a girmeyin. Her korona olduğumda Facebook paylaşımlarında kullanıcılar beni öldürüyor. Karar sizin artık. Allah musaf çarpsın ki yaşıyorum vallahi." sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Paylaşımı silen ve ardından Habertürk'e açıklamada bulunan ünlü şarkıcı, "Sağlığım yerinde, son derece iyiyim. Bulunduğum paylaşımı silmemin nedeni, 'Haluk Levent ölüp, ölmediğini haber ediyor' şeklinde yorumlara maruz kalabileceği için..." şeklinde konuştu.