Emine Ün'ün annesi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Günlerdir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören oyuncu Emine Ün'ün annesinden acı haber geldi. Ün, annesinin hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı ''Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok'' paylaşımı ile duyurdu.

Canısı dizisi ile adını duyuran Emine Ün ve annesi geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Kronik rahatsızlıkları olan anne, yoğun bakıma kaldırılırken tedavisine devam edildi.

Ün'ün günlerdir yoğun bakımda tedavi gören annesi vefat ederken acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullandı.

DUA İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan annesinin sağlık durumu ile ilgili paylaşımda bulunan Ün, dua istemişti. Ün, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından biraz da olsa iyiyim bugün...

Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şuan üzüntümün tarifi yok... Öyle çok arayan soran yazan var ki, tanıdığım tanımadığım, hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim tek tek cevap yazabilmem konuşabilmem imkansız oluyor, çok teşekkür ederim sağ olun. Allah'ım anneciğime bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah."