Koronavirüse yakalanan Nisa Bölükbaşı'nın yerine Survivor All Star kadrosuna gelen isim belli oldu... Yağmur Banda kadroda!

Survivor All Star'ın başlamasına kısa bir süre kalan Nisa Bölükbaşı, koronavirüse yakalandı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayında Nisa Bölükbaşı'nın yerine Survivor All Star kadrosuna Yağmur Banda'nın dahil olduğu ortaya çıktı.

TV8 ekranlarının merakla beklenen yarışma programı Survivor 2022 All Star için geri sayım başladı. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Dominik'te yarışma öncesi canlı yayın açarak yarışmacılarla sohbet etti.

Canlı yayında Nisa Bölükbaşı'nın görünmemesi dikkat çekti. Bölükbaşı'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

YAĞMUR BANDA SURVIVOR ALL STAR KADROSUNDA

Bölükbaşı'nın yerine de yedeklerden Yağmur Banda'nın dahil olduğu öğrenildi. Bölükbaşı'nın yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.

SURVIVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Yağmur Banda, Survivor 2018 kadrosunda yer aldı. 2022'de de Survivor Gönüller takımı yarışmacılarından biri olan Yağmur Banda'nın tekvando da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok defa 2.lik ve 3.lük dereceleri var. 1998 doğumlu Yağmur Banda Tekvando sporuna 2006 yılında başlamış ve 11 yıl boyunca bu sporu devam ettirmiştir.

Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Tekvando Türkiye şampiyonluğudur.

Yağmur Banda, İzmir'de dünyaya gelmiş ve İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusudur. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır.