Tarkan koronavirüs aşısı olduğu anları paylaştı

Pandeminin başlamasıyla birlikte ailesini alıp Almanya'nın Köln şehrinin Alzey kasabasına giden Tarkan, koronavirüs aşısına dair korkularını geride bıraktı. Sosyal medya hesabından aşı olduğu anları paylaşan Tarkan, ''Geç oldu temiz oldu. Ne yalan söyleyeyim, benim de birçok insan gibi bu aşıyla ilgili soru işaretlerim, kuşkularım vardı, kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşıyı olmamak için direnmenin manası yok.'' ifadelerini kullandı.

Megastar Tarkan, pandeminin başladığı ilk günden itibaren eşi ve kızını alarak Almanya'nın Alzey kasabasındaki evinde izole bir hayat yaşamaya başladı. Tarkan, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu.

"GEÇ OLDU TEMİZ OLDU"

Aşıyla ilgili tereddütlerini geride bırakan Tarkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Geç oldu temiz oldu. Ne yalan söyleyeyim, benim de bir çok insan gibi bu aşıyla ilgili soru işaretlerim, kuşkularım vardı, kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor.

"AŞIYI OLMAMAK İÇİN DİRENMENİN MANASI YOK"

Aşıyı olmamak için direnmenin manası yok. Bu salgın hastalıkla baş etmenin, sağlıklı kalmanın aşıdan başka yolu da yok. Geçmişteki pandemilerde de bu böyleydi şimdi de böyle. Aşılarımızı olalım, umutla yarınlara bakalım"