Kördüğüm yeni bölümünde neler olacak? Kördüğüm 65. Bölüm fragmanı izle!

Kanal 7 ekranında hafta içi her gün yayınlanan Kördüğüm dizisinin 11. Ağustos tarihli yeni bölümü yayınlandı. Türkiye'de birçok izleyici Kördüğüm dizisi yayınlandığı saatte ekran başına kilitleniyor. Orijinal adıyla Uttaran yani Kördüğüm, Hindistan'da büyük bir izleyici kitlesine ulaştı.

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kördüğüm, 65. Bölüm fragmanı yayınlandı. 2008 ve 2015 yılları arasında yapılan dizi Kördüğüm, romantik drama türünde yayınlamaktadır. Hindistan’da yayınlandığı günden bu yana birçok hayran kitlesine ulaşan Kördüğüm, Türkiye’de bulunan seyircilerinde ilgisini çekmeyi başarı.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ünlü iş adamı Bay Thakur ve Divya’nın kızları Tapasya ile babasını çok küçük yaşta kaybeden Ichcha’nın yolu annesinin işi sayesinde kesişir. Thakur Ailesi’nin evinde çalışmak için başvuran Damini, ilk önce beklediği olumlu cevabı bulamaz. Divya, ufak bir kızı olduğunu öğrendiğinde Divya’yı işe almaktan vazgeçer. Ancak Tapasya evde kendisine bir arkadaş istediğini söylediğinde her şey değişir.

KÖRÜĞÜM 65.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Tapasya ve Ichcha’nın arkadaşlığı bu sayede başlar. Ichcha, Tapasya ile çok iyi anlaşsa da onun sahip olduklarını içten içe kıskanır. Her gün annesi ile kendilerinin olan güzel bir evde yaşamanın hayalini kurar… Ancak Tapasya’nın çok zengin bir ailesinin olması ya da Ichcha’nın fakir bir ailede dünyaya gelmesi onların iyi birer dost olmasına engel olmaz.