Kördüğüm dizisi FOX TV'de neden final yaptı, neden bitti

Kördüğüm dizisi neden final yaptı? Sorusu oldukça merak ediliyor. Yeni sezona kötü bir giriş yapan Kördüğüm dizisi sürpriz bir şekilde final yaptı. Başrollerinde Belçin Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı 'Kördüğüm' dizisi geçtiğimiz sezona damga vursada yeni sezonda istenileni veremedi.

FOX TV'nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Kördüğüm dün akşam final yaptı. 31. bölümü yayınlanan Kördüğüm dizisinin final kararı izleyicisini şaşırttı. Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisi 31. bölüm ile final yapma kararı aldı. Yeni sezon başlangıcında Belçim Bilgin sürpriz bir şekilde diziye veda etti ve onun yerine Burcu Kara diziye dahil oldu. Kördüğüm son bölümlerde rayting sıralamasında çok kötü sonuçlar alınca kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. 

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI

Yeni sezon başlangıcında Belçim Bilgin sürpriz bir şekilde diziye veda etti ve onun yerine Burcu Kara diziye dahil oldu. Ancak yapılan bu hamlede dizinin reytinglerinin yükseltmeye yetmedi. Kördüğüm son bölümlerde rayting sıralamasında çok kötü sonuçlar alınca kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. 

KÖRDÜĞÜM FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Kördüğüm finalinda şu olaylar yaşandı: Yıllar önce kendilerini terk ettiğini ve sonra da öldüğünü sandıkları annelerini karşısında gören Ali Nejat ve Feyza duyduklarına inanmakta güçlük çeker. Ancak Süreyya adıyla hastaneye yatırılan Muazzez Hanım tüm gerçekleri ispatlamaya hazırdır. Hep birlikte köşke giderler.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.