Konuşanlar'ın ünlü komedyeni Hasan Can Kaya'dan şaşırtan itiraf! 'Gururumla oynandı'

Konuşanlar adlı stand-up programıyla tanınan komedyen Hasan Can Kaya, tanınıp yükselme hikayesi hakkında ilk kez konuştu. Kaya, gururuyla oynandığını söyledi.

Bağcılar'da bir gecekondu mahallesi çocuğu olarak büyüyen ve en büyük hayali olan komedyenliğe kavuşup ünlü bir isim olan Hasan Can Kaya, meşhur olma hikayesini anlattı. Gururuyla oynandığını söyleyen Hasan Can Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Her kalktığım sabah, insanları ikna etmek zorunda kalıyordum'' sözleriyle anlattı. ''Ben bu işi yapmasaydım delirirdim. Şu meslek yüzünden gururumla çok oynandı ama mesleği bırakamadım."

''SEYİRCİLERİM BENDEN ZENGİNDİ''

Babasını kaybettikten sonra dünyasının başına yıkıldığını söyleyen Kaya, stand-up yaptığı ilk zamanlar için, ''Seyircilerimin hepsi benden zengindi. Ben de şöyle düşündüm; YouTube'da bir proje yapacağım. Seyircilerimin arasından bir yatırımcı bulacağım ve ona ortaklık teklif edeceğim. Çünkü popülerliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu anlamıştım. Bir de projemden para kazanmayı istiyordum. Şükürler olsun ki Konuşanlar bana ikisini de nasip etti. Konuşanlar'ı ben 2016'da yazdım ama 11 yerden ret yedi.'' açıklamasını yaptı.

İLK SÖZLEŞMESİNİ PEÇETEYE YAZDI

Kaya, 3 bölüm çekebilmek için bir yatırımcı kişi bulduğu zaman da ilk sözleşmesini, bir peçeteye yazdığını itiraf etti.