Konuşanlar hayranlarını üzen haber! Hasan Can Kaya hepsini sildi... Tepkilerin ardından açıklama geldi

Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden biri olan Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'e dahil olmuştu. Konuşanlar programının bunsan sonra Exxen'de yayınlanacağını duyuran Hasan Can Kaya, YouTube'daki Konuşanlar programının bütün bölümlerini sildi. Karara sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Tepkilerin ardından Hasan Can Kaya'dan ilk açıklama geldi.

Acun Ilıcalı, Exxen'e ünlü ve başarılı isimleri dahil etmeye devam ediyor. Konuşanlar progamı ile YouTube'da izlenme rekorları kıran Hasan Can Kaya da Exxen'e transfer olan isimler arasına adını yazdırdı.

Hasan Can Kaya bir süre önce Acun Ilıcalı ile anlaştığını ve Konuşanlar'ın yeni bölümlerinin Exxen’de yayınlanacağını duyurmuştu. Kaya’nın takipçileri, videoların YouTube'dan kaldırılmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

TEPKİLER SONRASI İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hasan Can Kaya’ya gelen eleştiriler sonrası Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Ilıcalı, “Hasan Can, Exxen’de yer alacak. Onun daha başarılı olabilmesi için emeğinin karşılığını bir ölçüde alması gerekiyor. Exxen'in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam" dedi.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul Güngören'de dünyaya geldi, ancak aslen Malatyalı'dır. Konuşanlar olarak bilinen ve Youtube üzerinden yayımlanan stand up programıyla adını duyuran Hasan Can Kaya, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin de senaristleri arasında yer aldı. Sayısız senaryo kaleme alan Kaya, uzun süre önce belirlediği Konuşanlar konseptini hayata geçirdi ve büyük beğeni topladı.

İlkokul yıllarından itibaren espritüel yapısı ile dikkat çeken Hasan Can Kaya, bu nedenle kariyerine tiyatro alanında devam etmek istedi. Kendine ait hikayeleri, senaryoları olan isim, sektördeki olumsuz koşullar nedeniyle senaristliğe bir süre ara verdi.

Ardından 1 Kadın 1 Erkek dizisinin senaryo ekibinde bulundu. Buradaki arkadaşlarının da desteği ile stand up dünyasında adım attı. İlk olarak Beşiktaş'ta sahne alan Kaya, zaman ilerledikçe olumlu geri dönüşler neticesinde 'Konuşanlar' stand up konsteptini uyguladı. Youtube'da yayımladığı Konuşanlar programı kısa sürede binlerce takipçiye ulaştı.