Kont Adnan aslen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kont Adnan gerçek ismi nedir?

Kont Adnan adı ile tanınan Adnan Yılmaz, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Kont Adnan kimdir, gerçek ismi ne? Kont Adnan aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Trabzon'dan Adapazarı'na taşınan ve sonra da Almanya'ya göç eden Adnan Yılmaz Almanya'da müzik hayatına adım attı.

Karadeniz şarkıları söyleyen 'Kont Adnan' olarak tanınan Adnan Yılmaz bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Kont Adnan kimdir, gerçek ismi ne? Kont Adnan aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Kont Adnan Trabzon Maçka'da dünyaya geldi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

KONT ADNAN KİMDİR, GERÇEK İSMİ NE?

Kont Adnan adı ile tanınan Adnan Yılmaz, Trabzon Maçka'da dünyaya geldi. Trabzon'dan Adapazarı'na taşınan ve sonra da Almanya'ya göç eden Adnan Yılmaz Almanya'da müzik hayatına adım attı.

''Kuş foli koma foli'' Adnan Yılmaz'ın müzik kariyerinin zirve yapan şarkısıdır. O zamanlarda bu şarkısı ile gündeme oturan Kont Adnan, 2009 yılında ise borçlarından dolayı sıkıntılı bir dönem yaşadı. O dönemde şarkıcı, psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı..

Hülya Polat kimdir, kaç yaşındadır? Hülya Polat aslen nereli, evli mi?