Komşunun kızıyla pisti olmamışım! 

Rihanna’nın giydiği yeşil bir kıyafetle pişti olan Demet Akalın, takipçilerinin ‘Sana yakışmamış’ kıyaslamasına öfke kustu! 

Demet Akalın’ın sahne elbisesi Rihanna’dan! Demet Akalın, Sahne İstanbul’daki konserine giydiği yeşil dantel Gucci kıyafetiyle Rihanna’yla bir örnek olmuştu. Transparan olan tasarımda ikilinin tarzlarındaki tek fark ise Akalın, içinin görünmesine engel olmak için astar kullanırken Rihanna ise daha cesur bir tarzla bu kıyafeti kullanmıştı. Bu görüntülerin ardından birçok eleştiri alan şarkıcı, sosyal medyadan veryansın etti. 

ORJİNALİ ASTARLI

İki kareyi yan yana kullanarak kolaj yapan şarkıcı, elbisenin kandisine yakışmadığını iddia eden takipçilerine şu yanıtı verdi: Kıyafetin orijinali astarlı! Göğsü de böyle çıtçıtla kapalı! Kime yakıştığı ortada. Yok yiyorsa orijinal giy, yok teyze olmuşun, yok bilmem ne! Bakıyorsun profiline Vouge dergisinden haberi bile yok! Her şeyin bir vakti zamanı üslubu vardır! Orijinali dantel olsa zaten almazdım giymezdim. Giymedim mi? Giydim yıllarca! Komşunun kızıyla pişti olmamışım bir destur.