Kolpaçino 4'te büyük sürpriz! Şafak Sezer bombayı öyle bir patlattı ki... Yok böyle kadro!

Şafak Sezer meşhur film serisi Kolpaçino 4 için sete çıktı. Özgür'ün eski dostlarıyla hesaplaşmasını anlatmasını anlatacak olan Kolpaçino 4'te seyirciyi şaşırtacak bir oyuncu kadrosu yer alacak. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, konuk olarak rol alacakları Kolpaçino 4'te kendilerini oynayacaklar.

Şafak sezer sevilen komedi film serisi Kolpaçino'nun yeni filmi için çalışmalarına başladı. Filmde özel konuklara yer vermeye hazırlanan Şafak Sezer, Kolpaçino'nun 4. filminin kadrosunda yer vereceği isimleri de açıkladı. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, serinin 4. filminde yer alacaklar. Projenin Kasım ayında vizyonda olması bekleniyor.

Polat Yağcı'nın yapımcılığını üstlendiği "Kolpaçino 4" bu hikayesinde; Özgür karakterinin eski dostlarıyla hesaplaşmasını beyazperdeye taşıyacak.

DÖRT İSİM DE KENDİSİNİ OYNAYACAK

Sanatçılar İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, konuk olarak rol alacakları Kolpaçino 4'te kendilerini oynayacaklar.