Kocan Kadar Konuş: Diriliş konusu nedir, oyuncuları kim? Kocan Kadar Konuş: Diriliş nerede çekildi?

Vizyona girdiği tarihten itibaren birçok kişi tarafından izlenen ve çok beğenilen Kocan Kadar Konuş: Diriliş bu akşam televizyonda yayınlanacak. Kıvanç Baruönü tarafından yönetilen Kocan Kadar Konuş: Diriliş serinin devam filmidir. 2016 yılında gösterime giren film Kocan Kadar Konuş: Diriliş Star Tv'de yayınlanacak.

Romatik komedi filmi Kocan Kadar Konuş: Diriliş 2016 yılında vizyona girmiştir. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı film Kocan Kadar Konuş: Diriliş, serinin ikinci ve son filmidir. Star Tv ekranlarından yayınlanacak olan Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyicilere kayifli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ KONUSU NEDİR?

Ailesi ve çevresinin evlilik baskılarıyla baş eden Efsun (Ezgi Mola), aşık olduğu Sinan'a (Murat Yıldırım) kavuşuyor ama aşk hayatının önündeki engeller azalmıyor. Efsun'un kendi kaotik ailesinden sonra bu defa Sinan'ın ailesi, özellikle de babaannesi Cavide Hanım'la uğraşması gerekiyor ve olaylar çığırından çıkıyor. Aşık olduğu adamla huzurlu bir beraberlik isterken türlü badireleri atlatıp bu hayaline kavuşabilecek midir? Herkesin onun yerine karar verdiği bir düğünü istiyor mudur sahiden?

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ OYUNCULARI KİM?

Filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Ebru Cündübeyoğlu, Enis Arıkan, Eda Ece, Hümeyra, Nevra Serezli yer alıyor.

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminin çekimleri İstanbul'da yapılmıştır.