'Koca' nafaka... Halle Berry'nin eski eşi Olivier Martinez'e ödeyeceği nafaka belli oldu

2016 yılında Fransız Olivier Martinez ile yıllarını ayıran Halle Berry, cephesinde nafaka olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Halle Berry'nin eski eşi Olivier Martinez'e ödeyeceği nafaka belli oldu. Ünlü oyuncunun, eski eşi Gabriel Aubry'ye ise aylık 8 bin dolar nafaka ödemesine karar verilmişti.

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry 2013 yılında evlendiği oyuncu Fransız Olivier Martinez ile 2016 yılında boşanma kararı aldı. Olivier Martinez ile arasındaki nafaka davası sonuçlanan Halle Berry hakkında karar verildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Berry, eski kocası Olivier Martinez'e nafaka olarak ayda 7 bin 360 euro (yaklaşık 207 bin lira) ödeyecek. Ünlü oyuncunun ayrıca iki milyon doların üzerinde elde etmiş olduğu gelirin de yüzde 4.3'ünü ödemesi gerekecek.

Oyuncunun, Maceo'nun üniforması ve okul malzemeleri de dahil olmak üzere özel okuldaki ücretini ve okul dışı faaliyetlerine ait masrafların yüzde 100'ünü ödemesi gerekiyor. Berry, Martinez'e 2023/2024 öğretim yılı için de tazminat ödeyecek.