Serkan Çağrı kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı kimdir?

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu oldu. Son dönemde başarılı bir çıkış yakalayan ve Elif Buse Doğan ile “Samsak döveci” şarkısında problemler yaşayan Serkan Çağrı izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı kimdir, evli mi, eşi kim?

Televizyon ekranlarının sevilen programlarından 2. Sayfa bugün klarnet virtüözü Serkan Çağrı'yı programına konuk etti. Şarkıcı Elif Buse Doğan ile "Samsak döveci" şarkısı krizi ile son dönemde adı sıkça anılan Serkan Çağrı konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İzleyiciler de "Serkan Çağrı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Serkan Çağrı hayatı ve biyografisi...

SERKAN ÇAĞRI KİMDİR?

Klarnet virtüözü Serkan Çağrı 2 Haziran 1976'da Edirne'nin Keşan ilçesinde dünyaya geldi. Henüz 7 yaşındayken klarnet çalmaya başlayan Çağrı, 13 yaşında Erguvan Festivali kapsamında yaş ortalamasının 40 olduğu yarışmada özel ödüle layık görülerek başarısını kanıtladı.

1995'te Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı'na başlayan Serkan Çağrı, 1998 yılında İTÜ Devlet türk Müziği Konservatuarı'na geçiş yapmıştır. Aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak başlayan ünlü isim, Haliç Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi ardından Bakü Müzik Akademisi'nde doktora eğitimini sürdürmektedir.

2017 yılından bu yana Türk Hava Yolları uçaklarında kullanılan kabin içi müziklerin yapım ve yönetmenliğinde bulundu.

SERKAN ÇAĞRI EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Klarnet denilince Türkiye'de akıllara gelen ilk isimlerden olan Serkan Çağrı, Ebru Çağrı ile evlidir. Çiftin iki çocuğu bulunmaktadır.