İzzet Yıldızhan kendisine hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulundu

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan katıldığı magazin programında kızları hakkında yaptığı ''Kızlarımın eş seçme şansı yok! Karşıma eş getirme şansı yok! Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bir kızla erkeğin aynı evde yaşamasına karşıyım'' açıklaması ile ağır eleştiriler aldı. Kendisine hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulunan Yıldızhan, ''Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana çok ciddi hakaretler ediliyor'' dedi.

Konuk olduğu 2. Sayfa programında kızları hakkında "Kızlarımın eş seçme şansı yok! Karşıma eş getirme şansı yok! Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bir kızla erkeğin aynı evde yaşamasına karşıyım.

Birbirlerini tanıyacaklar tabii ama flörtün bir sınırı vardır. Benim de o sınırım var. Ailelerin gözetiminde birbirlerini tanıyacaklar. Flört edilmemeli. Çünkü gençlik hata yapıyor, ondan sonra evlilikleri bitiyor. Flörtte her şey yaşanmamalı kesinlikle" demişti.

Yaptığı açıklamanın ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Yıldızhan, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Kendisine ve ailesine karşı sosyal medyada yapılan ve hakarete varan yorumlara tepki gösteren Yıldızhan, şunları söyledi: "Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana çok ciddi hakaretler ediliyor. Ölmüş anneme bile hakaretlere varan yorumlar yapıldı. Çok ayıp değil mi? Ölmüş insana hakaretler edilir mi? Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.

Bu klavye delikanlılarına sesleniyorum; 'yüreğiniz varsa gelin yüzüme hakaret edin'. Dört bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Herkes cezasını çekecek. Asla hiçbirini affetmeyeceğim.

Burası hukuk devleti, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Neyse cezalarını hukuk karşısında çekecekler. Bana hakaret eden bu kişilerden kazanacağım paraları da hayır kurumlarına bağışlayacağım.

Bu klavye kahramanlığı var ya... Hemen önündeki telefondan mesaj atmak göndermek. Keşke gelip yüzüme, o yüreğinizle bana hakaret etseniz. Hukuki süreç başlattım. Bütün avukatlarım çok iyi çalışıyorlar. Hepinize verilecek cezaları tek tek karşımda göreceğim"