Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu paylaştı sosyal medya alev aldı! Beğeni butonu çöktü

Halil İbrahim Ceyhan ile başrollerini paylaştığı Emanet dizisinden ayrılma kararı alan Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sıla Türkoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan. Siyah elbisesi ile poz veren güzel oyuncu, paylaşımı ile sosyal medyayı salladı.

Kanal 7'de günlük dizi olarak ekrana getirilen Emanet'te hayat verdiği Seher karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Sıla Türkoğlu'nun yıldızı parladı. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinden aldığı ani bir kararla ayrıldığını duyurdu. Türkoğlu, yapımcıyla da davalık oldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Türkoğlu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisi için hazırlıklılarını sürdürüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

SILA TÜRKOĞLU SİYAH ELBİSESİ İLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Siyah elbisesi ile kamera karşısına geçip poz veren Sıla Türkoğlu, sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcıları "Kıyafetler değişir ama gözlerindeki umut masumiyet sevgi asla değişmez Zümrüt gözlüm" ve "Zümrüt gözlüm yakıyorsun" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Sıla Türkoğlu'nun paylaşımı;