Kızılcık Şerbeti'nin ünlü oyuncusu iftar sonrası Eyüp Sultan Camii'ne gidip dua etti!

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde oynadığı Nilay rolüyle adından söz ettiren oyuncu Feyza Civelek, iftar sonrası Eyüp Sultan Camii'ne giderek dua etti. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin yanına giden Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, ''Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları biraz da olsa sarmak istedim.'' açıklamasında bulundum.

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini oynayan genç oyuncu Feyza Civelek, geçtiğimiz akşam Eyüp Sultan Camii'ne ziyarette bulundu. Genç oyuncu, iftar sonrası Eyüp Sultan Camii içerisinde yer alan Eyüp Sultan Türbesi'nde dualar etti.

Snob Magazin'in haberine göre; Ebu Eyyûb el-Ensarî'nin kabrinin başında dua eden Feyza Civelek, kendisini görüntüleyen muhabirlerin yanına gelerek açıklamalarda bulundu.

Civelek, ''Çok zor günlerden geçtik. Depremler, seller, türlü türlü afetler hep üst üste geldi. Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları birazda olsa sarmak istedim. Açıkçası sizleri burada görünce çok şaşırdım. Allah hiçbirimize bir daha böyle acı günler göstermesin. Tek temennim ve en büyük dileğim bu şu an" ifadelerini kullandı.