Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar Cannes'da Adrien Brody ile bir araya geldi

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar da Cannes'a boy gösterdi. Güzel oyuncu Özge Özacar, Cannes'da Piyanist filmiyle hafızalarda yer edinen Adrien Brody ile sohbet etti. Özacar, o anları sosyal medyadan paylaştı.

Elif Çarman

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Görkem karakter ile izleyici karşısına çıkan Özge Özacar, bu yıl 77.'si gerçekleştiren Cannes Film Festivali'ne katıldı.

Kırmızı uzun elbisesi ile Cannes'da boy gösteren Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar o anları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

2002 yapımı The Pianist filmiyle "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar ödülü alan başarılı aktör Adrien Brody ile sohbet ettiği anları sayfasında paylaştı.

Özacar, o anları sosyal medya hesabında "Zamanımızın en büyük ilham kaynağı! Yaşayan efsane" notuyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.