Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan yeni açıklama: Tükenmişlik sendromunda değilim

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzaman önceki gün yaptığı paylaşımların ardından hakkında çıkan haberler cevap verdi. Müjde Uzman, ''Tedavide değilim, astımım kötü. Astım tedavisi görüyorum. İki konuyu birbirinden ayıralım.'' dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev karakteri ile adında söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların ardından hakkında "Tükenmişlik sendromuna yakalandı" haberleri yapıldı.

Yeni bir paylaşımda bulunan Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman hakkında çıkan haberlere şu sözlerle tepki gösterdi:

"Tükenmişlik sendromunda falan değilim. Kendine haber sitesi diyen ve başkalarının hayatı üzerinden internette kalacak, yarın öbür gün insanların araştırma yaparak yanlış haberleri bulacağı haberleri yaptıkları için o siteleri kınıyorum. Çok ayıp, çok çirkin...

Ben bu fikirlerimi arada paylaşıyorum zaten. Paylaşmıyorsam da arkadaşlarımla menajerimle, dostlarımla sık sık konuştuğum şeyler benim için, yeni bir şey değil. Tedavide değilim, astımım kötü. Astım tedavisi görüyorum. İki konuyu birbirinden ayıralım."