Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, Türk sinemasının ünlü ismine olan benzerliğiyle gündemde

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman sosyal medyada Selma Güneri'nin gençliğine olan benzerliğiyle gündemde. Türk sinemasının önemli oyuncularından Selma Güneri'nin gençliğiyle sık sık kıyaslanan Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, usta oyuncunun gençliğini ya da kızını oynasa hiç sırıtmaz.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Müjde Uzman rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığı Alev karakteriyle sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Uzunca bir süredir oyunculuk piyasasında olan ancak Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i olarak yıldızını arttıran Müjde Uzman, Türk sinemasının önemli oyuncularından Selma Güneri'ye olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Selma Güneri'nin gençliğini ya da kızını oynasa asla sırıtmayacak olan bir benzerliği bulunan Müjde Uzman, usta sanatçıyla bu zamana kadar herhangi bir projede rol almadı.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN ALEV'İ MÜJDE UZMAN, SELMA GÜNERİ'YE OLAN BENZERLİĞİYLE GÜNDEMDE

Sinemaya 1963 yılında dahil olan Güneri, 1965 yılında Altın Portakal'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştı. Bu zamana kadar 100'e yakın filmde başrolde alan Müjde Uzman, son olarak TRT1 dizisi Hayatımın Neşesi'nde rol almıştı.

Selma Güneri geçtiğimiz sezonlarda da Ediz Hun ile birlikte bir tiyatro oyununda da sahne almışlardı. İki isim Türk sinemasında da birlikte karşılıklı rol almışlardı.

İşte Selma Güneri ve Müjde Uzman