Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman duyanları üzen hastalığını açıkladı!

Müjde Uzman yaptığı paylaşımlarda şoke eden açıklamalarda bulundu. Tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıklayan Müjde Uzman, paylaşımlarında sitem dolu ifadeler kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini oynayan ünlü oyuncu Müjde Uzman, paylaşımlarıyla korkuttu. Tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirten Müjde Uzman, mesleği yüzünden zorbalığa kaldığını belirtti. Ünlü oyuncu, "Alın parayı geri.. (Çünkü en çok oh zenginsin bana da yolla falan gibi asla da kazanmadığım ama kazandığıma emin olduğunuz rakamlarla beni kırıyorsunuz) o yüzden isteyen kimse onun olsun. Allah daha fazlasını size versin." diyerek sitem etti.

"HAYATIMDA İLK DEFA TÜKENDİM"

Hayatında ilk defa tükendiğini belirten Uzman "İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Huhu. Varolmak için önce, akıllı, çalışkan, genele uymayan huyları ve hobileri olan bir kadınsan, üstelik hem kadın hem de oyuncu olduğundan, belli ki tüm hayatın boyunca herkesi tek tek aptal olmadığına inandırman gerekiyor. Evden çıkıp eve dönene kadar güzellik, kilo, iş konuları. HER. GÜN. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar, ayrıca mesela spor yapmak istemem de saçmaymış, çünkü kilo almıyorsun ki ne gerek var??mış. Anlatmaya çalışıyorsun, ama diyorsun iskeleti, kasları kim taşıyacak? Yer çekimi sürekli aşağı çekerken, kendi kendinize mi ayakta durabildiğinizi sanıyorsunuz? Yazık değil mi bedenimize? Neyse." ifadelerini de paylaşımında kullandı.