Kızılcık Şerbeti'nden bomba sezon finali! Yer yerinden oynadı

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yaptı. Ömer ile Görkem'in geçmişinin ortaya çıkmasının ardından Ünal ailesi bir anda karıştı. Camdan aşağı düşen kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümü sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde ayrıca Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan rol alıyor.

Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz ve Selin Türkmen, Kızılcık Şerbeti'ne veda ederek büyük ses getirdi. Fenomen dizi önceki akşam ekrana getirilen yeni bölümü ile sezon finali yaptı.

Dizinin sezon finalinde Nilay, Ömer ile Görkem'in fotoğrafını Ünal ailesine göstererek gerçekleri açığa çıkardı. Görkem ve Fatih arasında kaos yaşanırken Mustafa yaralandı. Ömer ve Abdullah da birbirine girdi.

Camdan aşağı birini düşmesi ise sezon finaline damga vuran anlardan oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kızılcık Şerbeti ile ilgili binlerce paylaşımda bulundu.