Kızılcık Şerbeti'nde skandallar bitmiyor! Sette dedi, langırt salonunda çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde oyuncuların sosyal hayatlarıyla gündem olmaya devam ediyorlar. Son olarak bir etkinlik sırasında yaşanan skandal, yok artık dedirtti. Evrim Alasya'nın açıklaması ve Kızılcık Şerbeti oyuncularının açıklamanın aksi görüntüler vermesi, skandallar bitmiyor dedirtti.

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları yaptıklarıyla gündemde kalmaya devam ediyorlar. Feyza Civelek'in gözaltına alınma, Sıla Türkoğlu'nun direksiyon başında alkollü yakalanması, Doğukan Güngör'ün magazini görünce panikleyip verdiği tepkiler ve son olarak Müjde Uzman'ın tükendim açıklamaları ile ardından dizinin makyözünün yapmış olduğu paylaşım sonrası gelen işten çıkarma haberleri sonrası şimdi de bir başka olay yaşandı. Bu sefer olayda adı geçen isimler; Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Emrah Altıntoprak ve Serkan Tınmaz oldular.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızılcık Şerbeti oyuncularının en sevdikleri masallar, "Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları" adlı kitapta toplandı. Satış gelirleriyle köy okullarındaki çocukların eğitimine destek olunacak. Ancak proje için düzenlenen etkinliğe sadece Evrim Alasya ve Rahim Can Kapkap katıldı.

EVRİM ALASYA İDARE ETTİ, SILA TÜRKOĞLU VE ARKADAŞLARI YAKAYI ELE VERDİ

Evrim Alasya bu durum için, "Biz finale doğru gittiğimiz için kaos bir hafta geçiriyoruz maalesef... O yüzden birçoğunun seti bitip buraya yetişemediler. Rahimcan'ın seti bitti, ben de zar zor yetişebildim. Yoksa bütün ekip olarak burada olacaktık" açıklamasını yaptı ancak gerçek bambaşka çıktı.

EKOL TV'den İsmail Şen'in haberine göre; Sıla Türkoğlu, Serkan Tınmaz ve Emrah Altıntoprak langırt salonunda görüntülendiler. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiye göre; Kızılcık Şerbeti setinin, etkinlik nedeniyle 16.00'da paydos edildiği öğrenildi.