Kızılcık Şerbeti'nde makyözün paylaşımı, yapımcı Faruk Turgut'a ''gereği yapılacak'' dedirtti! Olaya Müjde Uzman dahil oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinin makyözü Esra Okumuş Şahin'in paylaşımı sonrası, Müjde Uzman'ı ti'ye alıyor yorumları yapıldı. Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut gereği yapılacak derken, Müjde Uzman'sa makyöz Esra Okumuş Şahin'i savundu.

Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve tükendiğini belirtmişti. Uzman'ın bu açıklaması ise tükenmişlik sendromuna yakalandı şeklinde yorumlanmıştı. Kızılcık Şerbeti dizisinde makyöz olarak çalışan Esra Okumuş Şahin isimli kişi, geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinden bir video yayımladı ve tükendim ifadelerini kullandı. İşte bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı, makyöz Esra Okumuş Şahin'in Müjde Uzman'la dalga geçtiği iddia edildi.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE TÜKENME KRİZİ

Yaşanan bu olay sonrası yapımcı Faruk Turgut, "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası set makyözünün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." ifadesini kullandı.

Ancak Müjde Uzman, makyöz hanımı savunan bir paylaşımda bulundu. Uzman," Esra'cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs. derken birbirimizi kırmayalım boşuna" ifadelerini kullandı.