Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın şartı, Fatih'i kalbinden vuracak!

Kızılcık Şerbeti dizisi Doğa'nın Fatih'e sunduğu barışma şartı ile seyircisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Doğa'yla barışıp yeniden yuva kurmak isteyen Fatih, eski eşinin beklenmedik bir şartıyla karşılaştı. Peki Doğa'nın Fatih'e sunduğu barışma şartı ne oldu? İşte Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın Fatih'e olası söylemesi gereken cevap!

AKŞAM

Hüsna Köşger

Kızılcık Şerbeti'nin 64. bölümü, sezon finaline giderken projenin en heyecanlı bölümlerinden birisi olacak. Artık Doğa'nın Fatih'ten intikamını almaya başladığı hikayede, Görkem'in gerçek yüzü ortaya çıkarken Fatih ise hem yaptığı bu acele evliliğin hem de Doğa'yı kaybetmiş olmanın pişmanlığını yaşamakta ve acı çekmektedir. Kızılcık Şerbeti'nin 63. bölümünde; Doğa, kendisi ile barışıp yeniden yuva kurmak isteyen eski eşi Fatih'e tek bir şart sunmuştu. Yeni bölüm fragmanında ise aslında Doğa'nın bu konuda ciddi olmadığı, "Yap da görelim korkak" sözünden anlaşılmıştı.

Peki Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın Fatih'e sunduğu ve yapamayacağından emin olduğu o şart neydi?

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE DOĞA'NIN FATİH'E ŞARTI NE?

Bununla ilgili birden fazla varyasyon mevcut. Ancak gerçeğe en yakın olanı, geçmişte de Fatih'in Doğa'ya sunmuş olduğu şart. Doğa kendisine ihanet eden eşi Fatih'ten ayrılık sürecindeyken, Fatih'in çeşitli kumpaslarına maruz kalmıştı. Bebeği kötü bir oyunla elinden alınan Doğa, kızı Cemre uğruna kapısına dayandığı Fatih'ten, "Tek bir şartım var. Annenle görüşmeyeceksin. Ya kızın ya annen" demişti. Doğa ise kızı uğruna Fatih'le bir daha evlenmeyi göze almak zorunda kalmıştı.

İşte Doğa'nın da intikam olarak Fatih'e benzer bir şart sunması yani "Annenle bir daha görüşmeyeceksin" demesi oldukça yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

Diziden ayrılığı ile ilgili şaşırtan iddia