Kızılcık Şerbeti'nde 4 kişi birden ayrılıyor iddiası! Başrolden açıklama geldi

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda 4 oyuncunun kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Kızılcık Şerbeti'nin Umut'u Serkan Tınmaz çıkan haberlere cevap verdi. Serkan Tınmaz, ''Şu an için hiç bir bilgimiz yok. Kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii'' dedi.

Show TV'de ekrana getirilen ve sezon finaline sayılı günler kalan Kızılcık Şerbeti ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. Kızılcık Şerbeti'nde sezon finalinden sonra Sönmez Arslan'ı canlandıran oyuncu Aliye Uzunatağan'ın ve Rüzgar karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 kişinin daha diziden ayrılacağı iddia edildi.

Diziden ayrılacak olan 4 oyuncunun kim olduğu merak uyandırırken Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin Burada'nın sorularına yanıt veren Serkan Tınmaz, "4 kişinin diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Bunların içerisinde siz de var mıydınız?" sorusuna "Daha dizi bitmedi devam ediyor. Yenilikler gerekli her zaman bu uzun bir yolculuk yani şu an için hiç bir bilgimiz yok. Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" yanıtını verdi.