Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir? Özge Özacar hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri ile yeni bir oyuncuyu bünyesine dahil etti. Show TV'nin, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği reyting rekortmeni dizisi ''Kızılcık Şerbeti''nin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özacar dahil oldu. Özge Özacar, dizide Ömer'in yeni sevgilisi Görkem'i canlandıracak. Peki Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir, gerçek adı ne? Özge Özacar hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı ve rol aldığı yapımlar

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Özge Özacar Kızılcık Şerbeti dizisine dahil oldu. Bursa Bülbülü'nün Arzu'su Özge Özacar Özge Özacar, Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterini canlandıracak. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile evliliğini sonlandıran Ömer'in yeni sevgilisini canlandıracak olan oyuncu, daha önce birçok dizide rol aldı. Peki Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir, gerçek adı ne? Özge Özacar hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde, Özge Özacar'ın canlandırdığı sürprizlerle dolu karakter izleyiciyle buluşuyor. Ağır bir hastalığı yendikten sonra hayatında yeni bir sayfa açılan Ömer (Barış Kılıç) yeni bölümde bu gizemli karakterle bir araya geliyor. Özge Özacar'ın canlandırdığı karakterle akıllara gelen, "Ömer yeni bir aşka yelken mi açıyor?" sorusu bu akşam cevap buluyor.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Chubbuck, Le Coq, Meisner oyunculuk tekniklerine dair eğitimler almış olan oyuncu, Bursa Bülbülü filminde canlandırdığı Arzu karakteriyle bu yıl yeniden izleyiciyle buluştu.

Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Küçük Tatlı Yalancılar dizisi ile yaşayan Özge Özacar; Lise Devriyesi ve Oyunbozan gibi dizilerde rol aldı.

ÖZGE ÖZACAR'IN OYNADIĞI DİZİLER

Yıl Yapım Rol Kanal

2015 Tatlı Küçük Yalancılar Müge

2016 Oyunbozan Zeynep

2017 Lise Devriyesi Meltem

2017-2018 Meryem Naz Sargun

2019 Sevgili Geçmiş Azra Yılmaz

2020-2021 Kefaret Meltem Serez

2022 Baba Cansu Erim

2023 Kısmet Melike Dağveren

2023- Kızılcık Şerbeti Görkem

ÖZGE ÖZACAR'IN OYNADIĞI FİLMLER

Hababam Sınıfı Yeniden(2019) – Didem

DİJİTAL

Seyyar (2021) – Çiğdem (puhutv)

Hayaller ve Hayatlar (2022-) – Mehveş (beIN CONNECT)

Bursa Bülbülü (2023) Arzu (Disney + )

Kızılcık Şerbeti 46. bölüm izle full hd tek parça! Kızılcık Şerbeti 46.bölüm full izle (son bölüm)

Kızılcık Şerbeti 47. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızılcık Şerbeti fragmanı | Alev gidiyor!