Kızılcık Şerbeti Abdullah'ın akıbeti belli oldu! Settar Tanrıöğen bir kalıyor bir gidiyor derken...

Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu iyiye giden ve yoğun bakımdan normal odaya alınan Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini oynuyor. Herkes dizide, Kızılcık Şerbeti Abdullah'ın akıbetinin ne olacağını merak ediyor. O sorunun cevabı, yayınlanan son bölümde belli oldu.

Kızılcık Şerbeti'nde heyecanın dozu giderek artıyor. Görkem karakterinin dahil oluşu, Ünal ailesinde dengeleri değiştirdi. Pembe'nin Fatih'le Görkem'i tanıştırması ve iki ismin birbirleriyle arkadaşlık etmeye karar vermeleri, özellikle Ömer'i rahatsız etti.

Kızılcık Şerbeti 51. bölümde neler yaşandı?

Pembe'nin Görkem'i gelin görme hayalleri, gerçeğe ulaşmaya yakınlaşmaya başladı ancak bilmediği Ömer gerçeğiyle henüz yüzleşmedi. Nilay ise Mustafa'yı affedip eve geri döndü ve bu durum, özellikle Mustafa'yı çok mutlu etti.

Kıvılcım ve Ömer yeniden görüşmeye başladılar. Bu durum onların cephesinde olumlu yönde ilerlerken, Kıvılcım'ın ailesi de buna sonuna kadar destek verdi.

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah'ın akıbeti belli oldu!

Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçının yokluğu dizide nasıl yansıtılacak merak konusuydu. O soru da bu bölümde cevap buldu. Abdullah hikaye gereği Covid-19'a yakalanıp evde karantinaya alındı.

Umut şirket avukatları sayesinde tutuksuz yargılanmak üzere hapishaneden çıktı. Çok gergin, mutsuz ve mahcup hisseden Umut'un bu durumu, Nursema'yla ilişkisini de etkiledi.

Gönül Dağı'nda Yasemin diziden ayrılıyor mu? İşte ortalığı karıştıracak iddianın ayrıntıları

Survivor Sercan Yıldırım kavgayı ayırmak isterken sosyal medyanın diline düştü!