Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz kimdir, kaç yaşında? Eren Özütemiz şarkıları nelerdir?

Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz babasının 10. yıl dönümünde ekranda andı. Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz kimdir, kaç yaşında? Eren Özütemiz şarkıları nelerdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Kıvırcık Ali'nin oğluna dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Ünlü halk müziği sanatçısı Kıvırcık Ali ölümünün 10. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Programda babasını anan Eren Özütemiz hakkında araştırmalar hız kazandı. Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz kimdir, kaç yaşında? Eren Özütemiz şarkıları nelerdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detayalar.. 

KIVIRCIK ALİ'NİN OĞLU EREN ÖZÜTEMİZ KİMDİR?

Kıvırcık Ali'nin oğlu olan Eren Özütemiz, babasının ölümünden sonra yayımlanan Onbir Bir İkibinonbir/ Veda isimli 16 Mart 2011 tarihli stüdyo albümü, yayımlandığı yıl 60.000 adet satılarak Türkiye'de yılın en çok satılan sekizinci yerli albümü oldu. Albümdeki "Al Ömrümü" şarkısında Yıldız Tilbe yer aldı ve albümün bitiş şarkısı olan "Kimim Kaldı"yı oğlu Eren Özütemiz besteledi ve söyledi. Kalan Müzik'in 30 Mayıs 2014 tarihli derleme albümü Aleviler'e Kalan II'de Kıvırcık Ali'nin "Ben Melanet Hırkasını" şarkısı yer aldı. 

'Kıvırcık Ali' olarak tanınan ve 2011'de hayatını kaybeden Ali Özütemiz'in çocukları Eren ve Ecemsu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldular. İki kardeş babalarının ölüm haberini aldıkları anları anlattılar.

Eren Özütemiz: Babamdan sonra hep bir yanımız eksik. İnsanların babamı tanıması, her gördüklerinde bize 'Kıvırcık Ali'nin çocukları demeleri her gün yaşadığımız bir sınav.

Ben alıştığımı düşünüyorum ama kapıdan dışarı çıktığımda bir baba-oğul görsem psikolojim bozuluyor. 80 yaşında bir babayı kaybetmek ile 40 yaşında bir babayı kaybetmek farklı...

Askerdeydim, benim yanıma geliyordu. Akşam da birlikte kız kardeşimi okuldan alacaktık.O sabah, asker arkadaşlarım beni televizyonun olduğu yere indirmediler. 'Hadi bize saz çal' diyorlar sürekli... O sırada Mustafa Özarslan, Nurettin Reçber ve bir kaç isim daha vardı... 'İstanbul'a gidiyoruz' dediler.

Nizamiyeden çıkana kadar haberim yoktu. Ta ki, babamı tanıyan bir komutan 'Başımız sağ olsun evladım' diyene kadar... İçime doğmuştu. Çünkü benim babam kolu kırılsa, bacağı kırılsa gelirdi. Acı çekip konsere çıkmış bir adam... Kimse beni bacağı kırıldı diye İstanbul'a götürmez.

Yolda bir mola yerinde durduk, televizyonda gördüm. Babam kaza anında Hakk'a yürümüş. 7 takla atmış araç. Oradan çıkma şansı yok.

Kıvırcık Ali kimdir, kaç yaşındaydı? Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) neden öldü?

Kıvırcık Ali'nin kızı Ecemgül Özütemiz kimdir? Ecemgül Özütemiz kaç yaşında?