Kıvanç ve eşi Beril Talu'nun Dilan Polat-Engin Polat korkusu! 'Var böyle panikler'

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında, Var Böyle Tipler hesabını kapatıp 100 milyon TL'lik bir dolandırıcılık yapıp Portekiz'e kaçtıkları iddia edilmişti. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile alakalı Dilan Polat ve Engin Polat iddiası ortaya atıldı. Çiftin, son dönemde yargı haberleriyle gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat'ın başına gelenlerden korktukları ve bu yüzden hedefledikleri tutara ulaşamadan kaçtıkları öne sürüldü.

Var Böyle Tipler adlı sosyal medya hesabıyla 1 milyon takipçiye ulaşan ve geçtiğimiz sezon Çok Güzel Hareketler 2 programında da bir dönem oyunculuk yapan Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu'nun, yakın çevresindeki kişileri 100 milyon TL dolandırıp Portekiz'e kaçtıkları iddia edilmişti. Var Böyle Tipler hesabını da kapatan Kıvanç Talu ile Beril Talu hakkında, yeni bir iddia ortaya atıldı.

Dilan Polat - Engin Polat çifti Kıvanç Talu ve eşini korkuttu

10Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Portekiz'e kaçmadan önce evlerinde büyük bir parti veren Talu çiftini, Dilan Polat ile Engin Polat'ın başına gelenler korkuttu. Talu çifti, dolandırdıkları miktarın aslında 500 milyon lira olmasını istiyordu ancak son günlerde Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin başına gelenlerden dolayı korktukları için, planladıkları tarihten çok daha önce ve daha az bir parayla kaçtılar

Davete katılan bir oyuncu menajeri ise şöyle bir açıklamada bulundu:

"Eve daha önce de gittim. Son derece şık bir daire, değerli eşyaları vardı. Ama partide o eşyalar yoktu. Ev boşalmış gibiydi. Belki de hepsini önden kaçtıkları yere gönderdiler. Dikkatimi çeken diğer bir nokta da gergin olmalarıydı."