Kıvanç Tatlıtuğ'un galadaki gömleği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı

Beren Saat ile başrollerini paylaştığı ''İstanbul İçin Son Çağrı'' filminin galasına katılan Kıvanç Tatlıtuğ tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Beren Saat ile Aşk-ı Memnu'nun ardından Netflix'te yayın hayatına başlayan İstanbul İçin Son Çağrı projesi için yeniden bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü bir markanın gömleğini giydi. Yakışıklı oyuncunun gömleğinin fiyatı dudak uçuklattı.

Şimdilere Aile dizisinde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filmiyle yeniden kamera karşısına geçti.

İstanbul İçin Son Çağrı'nın özel gösterimi önceki akşam New York'un ikonik salonu Paris Theatre'da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

Uzun yıllar sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren, yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık yer alıyor.

KIVANÇ TATLITUĞ GALADA 32 BİN TL'LİK GÖMLEK GİYDİ

Galaya özel hazırlanan 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu, gömleğiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Ünlü ismin gömleğinin 32 bin TL olduğu iddia edildi.