Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in bugüne kadar görülmemiş fotoğrafları ortaya çıktı! Estetiksiz halini görenler hüsrana uğradı

Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği olan Başak Dizer'in ortaya çıkan eski fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiçeği burnunda anne Başak Dizer'in eski halinin ardından estetik iddiaları gündeme geldi. Dizer'in o halini görenler adeta hüsrana uğradı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Paris'te dünyaevine giren Başak Dizer, şimdilerde anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Kurt Efe adını verdikleri oğlunu kucağına alan Başak Dizer'in yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği olan Dizer'in özel hayatı da hayranları tarafından merak ediliyor.

BAŞAK DİZER'İN ESKİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Magazin basınından uzakta bir yaşan sürdürmeyi tercih eden ünlü modacı, yaşını göstermemesi ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Dizer, eski haliyle gündem oldu. Ortaya çıkan fotoğrafların ardından "estetik" iddiaları yeniden gündeme geldi.

İşte Başak Dizer'in eski fotoğrafları;

'Her yerim orijinal' dedi fotoğraflar yüzüne vuruldu! Bircan Bali'nin eski halini görenlerin ağzı bir karış açık kaldı