Kıvanç Tatlıtuğ'dan şoke eden karar! Kral Kaybederse için her şey alt üst oldu

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezonda Kral Kaybederse dizisinde oynayacağı iddia edilmişti. Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanacak olan Kral Kaybederse için çalışmalar sürerken, Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden ayrıldığı öne sürüldü. Henüz hazırlık aşamasında olan Kral Kaybederse için her şey tepetaklak oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak New York'ta Netflix için çektiği yeni filminin setindeydi. Çarpışma dizisinden bu yana ana akıma herhangi bir iş yapmayan ünlü oyuncunun, yeni sezonda Kral Kaybederse dizisinde rol alması bekleniyordu. Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanacak olan Kral Kaybederse'de ana karakteri oynaması beklenen Kıvanç Tatlıtuğ için şoke eden bir iddia ortaya atıldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Tatlıtuğ diziden ayrıldı. Ünlü oyuncunun ayrılığından sonra yerine kimin geleceği ise merak konusu olmaya başladı.

KIVANÇ TATLITUĞ KRAL KAYBEDERSE'DEN AYRILDI

Kral Kaybederse'den kendi isteği doğrultusunda ayrılan Tatlıtuğ'un neden böyle bir karar aldığı bilinmezken, cast çalışmaları halen daha devam eden dizide Tatlıtuğ'un partnerini oynayacak isim belirsizliğini koruyordu.